ODKUP KABLOV

Prodaja kablov in ostalih odpadnih kovin ni bila še nikoli tako enostavna!

E-naročilo odkupa

Odkup ter odvoz odpadnih kablov lahko preprosto in hitro naročite prek spletnega obrazca. Cena kablov je podana individualno.

Vrhunska odzivnost

Smo izjemno odzivni in prilagodljivi. Kvalitetne in hitre storitve vam nudimo takoj, ko nam zaupate vaše želje.

Asset 1

Vsa potrebna dovoljenja

Lahko ste brez skrbi, saj imamo vsa potrebna dovoljenja in poskrbimo, da so vaši odpadki reciklirani.

Odkupujemo

Odpadni kabli so na prvi pogled lahko le kup odpadkov ali pa nepotrebna nesnaga, ki se vam nabira doma, v poslovnem objektu ali gospodarskem obratu. Lahko pa v odpadnih kablih vidite veliko priložnost. Takrat pokličite nas, da se dogovorimo za odkup kablov. Odkupujemo namreč različne vrste kablov – od bakrenih, aluminijastih in svinčeno-bakrenih kablov pa do takšnih z vtikači … Odkupimo tudi internetne in optične kable, zato ne odlašajte, ampak nas kontaktirajte, saj lahko na ta način nekaj zaslužite, hkrati pa se znebite kablov, ki vam ne koristijo več. Prodaja kablov pri nas poteka hitro in preprosto.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 38% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 60% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 70% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 28% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost aluminija v kablu mora predstavljati vsaj 50% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Kabli ne smejo vsebovati olja in drugih maziv.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 80% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 90% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 80% skupne teže.

Sprejemni pogoji:

Vsebnost bakra v kablu mora predstavljati vsaj 90% skupne teže.

prodaja kablov

Kadar govorimo o odkupu kablov, mislimo predvsem na odpadne kable. To so pogosto tisti, ki so s tehničnega vidika še povsem dobri, a ne ustrezajo več predpisom. To pomeni, da imajo morda krhko izolacijo ali pa je barva izolacije spremenjena oziroma ne ustreza več veljavni zakonodaji. Odpadni kabli so lahko tudi kabli kakšnega aparata, stroja ali naprave, ki ne deluje več, pogosto pa se najdejo tudi ob rušenju objektov. Odkup kablov je zanimiv zlasti zato, ker takšne kable lahko recikliramo, s tem pa preprečimo, da bi se odlagali v naravi ali na deponijah. Na ta način jim damo novo uporabno možnost.

Če vas zanima prodaja kablov, naj vam zaupamo, da odkupujemo različne kable z bakrenimi in aluminijastimi jedri. To pomeni, da nas zanimajo eno-, dvo- ali večžilni kabli vseh oblik, pomembno je zlasti, kakšna je njihova sredica. Tudi cena kablov je odvisna zlasti od tega, ali v jedru najdemo, na primer, sloviti baker millberry, ali pa mešanico bakra in svinca. V kablih z izolacijo pogosto najdemo 38 % bakra, je pa vsekakor dobro vedeti, da boste za ‘olupljene’ kable lahko iztržili več kot pa za tiste, ki so še vedno zaščiteni. A pri lupljenju bodite previdni, da jedra ne poškodujete – nikakor se ga ne smete lotevati z ognjem, temveč čiščenje opravite mehansko.

Odkup kablov pri nas poteka po ustaljeni praksi. To pomeni, da nas kontaktirate in nam sporočite, kakšne kable imate, koliko jih je (lahko jih stehtate), nam pojasnite, ali so morebiti že olupljeni, seveda pa nas zanima tudi sama lokacija kablov. Če jih je le malo, nam jih lahko pripeljete sami, če imate na voljo res velike količine, pa pridemo na ogled. Ne glede na to, kje se za ogled dogovorimo, takrat določimo točnejšo sestavo kablov, hkrati s tem pa se poda tudi cena kablov. Po ogledu vam kable plačamo (lahko gotovinsko ali kot nakazilo na TRR) in odpeljemo.

Vsakega, ki se odloča za odkup oziroma prodajo neke surovine, zagotovo zanima tudi njena cena. Cena kablov, ki so izdelani iz bakra, je precej odvisna od trenutnih cen te surovine na svetovnem trgu. Dobro je vedeti, da je baker zelo cenjena kovina, ki jo gospodarstvo potrebuje, cena pa v skladu s tem sploh ni nizka. Ne glede na to se točna cena poda ob samem ogledu kablov, saj nanjo vplivajo tudi sestava kablov, morebitne poškodbe, onesnaženost, spremenjene lastnosti in podobno. Ker smo v svojem poslu zelo izkušeni, ste lahko prepričani, da bomo za vaše kable podali najbolj pošteno ceno.

Vas morda zanima, kaj bomo naredili s kabli, ki jih odkupimo? Po našem mnenju bi se morali vsi truditi, da v naravi pustimo kar najmanjši odtis. Tej viziji sledimo tudi pri odkupu kablov, kar pomeni, da poskrbimo za njihovo reciklažo. Prodaja kablov se torej ne konča zgolj pri tem, ampak kable, ki jih odkupimo, predamo v roke tistim, ki jih ustrezno predelajo ter tako pripravijo na ponovno uporabo. Veliko surovin se da uporabiti ponovno – mi smo tu, da vam pri tem pomagamo in to počnemo z največjim veseljem.

Če se vam doma, v okolici doma ali pa v gospodarskem objektu nabirajo odpadni kabli, vas vabimo, da nas kontaktirate, za vse ostalo pa bomo poskrbeli mi. Lahko nam pišete ali pa nas pokličete, smo zelo odzivni in svoje delo imamo za pravo poslanstvo. 

MNENJA

Novice

Sestavine kablov in njihova vrednost

Kabli, ki povezujejo svet, skrivajo v sebi kompleksnost materialov in tehnologij. Kako torej razumeti, kaj je znotraj tega žilnatega sveta in kakšna je prava vrednost teh sestavin? Zgodovinski pregled kablov V zgodovini človeštva so bili kabli ključnega pomena

Preberi več »
Odkup kablov - povpraševanje

Podatki o materialu

Kateri material bi želeli prodati?