ODKUP
SUROVIN

ODKUP SUROVIN

Katere surovine odkupujemo?

Smo strokovnjaki s področja odkupa najrazličnejših surovin, ki se nabirajo tako po gospodinjstvih, domovih in njihovi okolici kot po domačih delavnicah, garažah in večjih gospodarskih ter industrijskih obratih. Zavezani smo k temu, da čim več odvrženim surovinam damo novo možnost oziroma novo življenje, zato smo se odločili za odkup surovin. Na ta način poskrbimo, da surovin ne zavržemo, s čimer ne škodujemo okolju oziroma mu celo pomagamo, da se hitreje obnavlja, vi pa se tako znebite navlake in hkrati celo nekaj zaslužite.

Vas zanima, katere surovine so tiste, ki so za odkup še posebej primerne? Ne boste verjeli, ampak bakreni kabli so izredno interesantni, še posebej, če gre za res veliko vsebnost bakra. Seveda odkupimo tudi kable z vtikači, aluminijaste kable, kable z dodatkom svinca … Ne pozabimo na mehko bakreno žico, ki jo prav tako zlahka iztržite. Na splošno je baker v različnih oblikah zelo cenjena kovina, ki na trgu v primerjavi z drugimi dosega precej visoke vrednosti.

odkup surovin

Poleg kablov (da, odkupimo tudi internetne in optične kable) odkupujemo različne vrste kovin, na primer baker na splošno, cink, medenino, železo v različnih oblikah, jeklo, svinec …

Zavedamo se, da je človek vse te surovine pridobil s poseganjem v naravno okolje, naša vizija pa je, da bi bilo takšnega poseganja res čim manj. Zato surovine, ne glede na to, kakšne so, skrbno pregledamo, razvrstimo in jih odpeljemo tja, kjer jih preoblikujejo, predelajo in na novo uporabijo.

Če pogledamo s te plati, je odkup surovin plemenito početje v dobro vsega človeštva. Če želite k boljšemu jutri prispevati tudi vi, vas vabimo, da stopite v stik z nami in skupaj bomo poskrbeli, da bodo različne surovine, ki so vam doma morda le v napoto, koristile komu drugemu.

Kakšen je postopek odkupa surovin

Za začetek je dobro vedeti, komu zaupati. Lahko se zgodi, da vam odkup določenih surovin ponudi nekdo, ki bo z nadaljnjo prodajo krepko zaslužil, vam pa pustil le drobtinice. Takšnih preprodajalcev je danes precej, zato je dobro vedeti, komu zaupati. Odkup surovin torej zaupajte tistemu, ki ima za to vsa potrebna dovoljenja in ki vam bo za surovino tudi pošteno plačal. Seveda pa tudi na tem področju dober glas seže v deveto vas.

Naše podjetje se že leta ukvarja z odkupom najrazličnejših surovih. Naša praksa je ustaljena, stranke se k nam vračajo, hkrati pa nas priporočijo tudi svojim prijateljem. Če se želite dogovoriti za odkup surovin, nam pišite (izpolnite kontaktni obrazec) ali pa nas pokličite in vse se bomo dogovorili v najkrajšem mogočem času. Ne bojte se postavljati vprašanj – mi smo tu, da jih razrešimo in vam pomagamo.

Če ste se odločili, da se boste znebili določenih surovin, odpadkov ali ostankov, je dobro, da jih že na kraju samem pripravite na ogled in cenitev. Skrbno izberite vse kose, ki jih boste namenili odkupu, zložite jih skupaj – v kolikor gre za različne surovine, jih skušajte že v začetku ločiti oziroma razporediti po skupinah. Na ta način bo ogled potekal lažje, zlasti pa hitreje, prav tako bomo lahko hitro določili ceno posamezne surovine in vam vse skupaj tudi takoj plačali.

Med ogledom stvari, ki ste jih pripravili za odkup surovin, analiziramo vrsto surovin, njihovo sestavo, kvaliteto, težo in seveda na tej podlagi podamo tudi neko ceno odkupa. Če boste pripravili več vrst surovin, bo cenitev nekoliko zahtevnejša, a nič zato – ko pridemo na ogled, se temeljito posvetimo vsaki podrobnosti. Še najboljše pa je, da odkup zaključimo na licu mesta, saj vam plačilo nudimo takoj in po vaših željah – kot nakazilo na TRR ali gotovinsko plačilo.

Proces odkupa surovin se seveda zaključi tako, da material, ki smo ga odkupili, naložimo na za to primerno vozilo ter ga odpeljemo. Vas pa s tem dodobra razbremenimo, saj v svojem okolju nimate več odpadnih surovin oziroma navlake, ki vam je doma le v napoto. Za konec bomo poskrbeli še, da bodo surovine našle pot v novo življenje, kar je tudi naše poslanstvo.

Odkup surovin tukaj in zdaj

Postopek odkupa surovin poteka po dobro premišljenem načrtu, seveda pa morate pri tem procesu prvi korak narediti vi.

Vabimo vas, da stopite v stik z nami – lahko prek elektronske pošte ali po telefonu. Zaupajte nam svoje skrbi, mi pa vam bomo kar najhitreje odgovorili. Iz izkušenj smo se naučili marsikaj, svoja znanja pa prav tako ves čas nadgrajujemo. Na ta način smo postali najboljši na svojem področju.

Odkup surovin pri nas poteka hitro in strokovno. Naloge se lotimo takoj, ko nam pošljete povpraševanje, zato ne čakajte več, ampak nas kontaktirajte – skupaj bomo poskrbeli, da se znebite odpadnih surovin, zraven pa boste še nekaj zaslužili.

surovine za odkup

Pogosta vprašanja in odgovori

Glede na to, da odkupujemo različne surovine, le težko podamo nek natančen cenik, ki bi bil znan vnaprej. Cene surovin seveda so odvisne od trenutnih cen na trgu, a te se lahko hitro spreminjajo. Poleg tega je postavitev cene neke surovine odvisna še od mnogih drugih stvari, tako da se surovine vrednosti zlasti individualno in sproti. Na splošno pa velja, da je na primer baker dobro iskan in tudi visoko cenjen v nasprotju s katero drugo surovino.

Pri nas odkupujemo zlasti različne vrste kovin in kablov. Zanimajo nas tako običajni električni kot internetni kabli – vemo, da so lahko kabli sestavljeni tako iz bakra kot aluminija, poleg tega pa obstajajo tudi takšni z dodanim svincem. Odkupujemo pa tudi kovine – baker, medenina, cink, železo, jeklo in še kaj. Zagotovo boste doma našli vsaj nekaj, kar lahko ponudite v odkup, tako da se lahko še danes znebite odvečne navlake ali pa kosov, ki jih ne potrebujete več.

Odkup surovin je namenjen temu, da surovine svojo pot ne končajo na deponiji ali kje v naravi, temveč se jih predela, preoblikuje in na novo uporabi. Na ta način skrbimo za okolje, v katerem živimo, saj zmanjšujemo količino odpadkov, poleg tega pa preprečujemo, da bi se ti odpadki puščali v naravi, kjer bi še dolga leta razpadali. Ob odkupu torej poskrbimo, da surovine dobijo novo priložnost.

5/5 - (2 votes)
Odkup kablov - povpraševanje

Podatki o materialu

Kateri material bi želeli prodati?