ODKUP
KOVIN

ODKUP KOVIN

Rešite se odpadkov, zaslužite in poskrbite za boljši jutri

Za izredno praktično rešitev vsakdanjih težav se je izkazala tudi storitev odkupa kovin. Ta je namreč zasnovana tako, da na en mah reši več težav, hkrati pa poskrbi za zadovoljstvo na več ravneh. Odkup kovin je tu za vas – vi se z njegovo pomočjo rešitev navlake, ki se vam nabira bodisi doma bodisi v industrijskem ali gospodarskem objektu in njegovi okolici, mi vam te kovine pošteno plačamo, vsi skupaj pa na ta način poskrbimo, da se kovina ne zavrže, temveč se jo reciklira in ji s tem da novo priložnost za uporabo. Zlasti za nekatere kovine namreč velja, da kljub večkratni reciklaži ne izgubljajo svojih dobrih lastnosti, kar je res odlična novica.

Če vas zanima odkup kovin, stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali poiskati najboljšo rešitev za vaše težave. Tudi, če nimate obrtne delavnice ali domače garaže, smo prepričani, da se lahko tudi pri vas doma najde kar nekaj kosov, ki so primerni za odkup kovin, zato ne čakajte, ampak se odločite za ‘čistko’, s pomočjo katere lahko nekaj celo zaslužite.

odkup kovin

Vas zanima, katere kovine odkupujemo? Skorajda ni takšne, ki je ne bi. Od vas odkupimo baker, cink, medenino, svinec, aluminij, železo, jeklo in še kaj. Odkupimo tudi različne kable, saj se v njih skrivajo kovine, ki jih lahko recikliramo in ponovno uporabimo.

Je pa pri vseh surovinah, ki bi jih morda radi prodali, treba poudariti, da boste za kvalitetnejše in čistejše kose dobili več kot za kose slabe kvalitete ter takšne, ki so umazani, oksidirani ali rjaveči. Tako tudi za kable velja, da boste več iztržili s takšnimi, ki ste jih že ‘olupili’ oziroma notranje žice ločili od ovoja (zaščite).

Svetujemo torej, da v odkup kovin ponudite dobro očiščeno kovino, v kolikor je to seveda mogoče. V vsakem primeru bomo ceno za odkup podali ob samem ogledu vaših odpadnih kovin oziroma na licu mesta. Veselimo se že srečanja z vami!

Nasveti za kar najboljši zaslužek

Če bi radi v odkup ponudili različne kable, naj vam zaupamo, da jih je najbolje olupiti oziroma zunanjo zaščito ločiti od kovine, ki se skriva v notranjosti. To je treba narediti mehansko, z rezom in ročnimi potegi, saj kovine ne smete poškodovati, še posebej pa kablov ne smete segrevati ali pa kako drugače spreminjati njihovo sestavo. Takšen poseg lahko resno vpliva tako na škodljive izpuste v okolje kot na kvaliteto kovine, zato se lupljenja lotite počasi in previdno. Verjemite pa, da se vam bo dobro opravljeno delo kmalu obrestovalo.

Tudi pri storitvi, kot je odkup kovin, velja, da se kvaliteta obrestuje. Če imate za odkup na voljo kovine različne kvalitete, vedite, da boste lahko za boljšo kvaliteto iztržili več. Baker je na primer razvrščen v več razredov, mi pa glede na to določimo ceno odkupa. Podobno velja tudi za druge kovine, pri čemer je neko splošno pravilo, da boste za bolj čisto kovino lahko dobili več kot pa za litine (te so sestavljene iz več kovin).

Lastnosti, kot so dobra električna prevodnost, protibakterijski delovanje in protikorozijska zaščita, zagotovo pripomorejo k temu, da je baker zelo cenjena kovina, zato lahko zanj iztržite več kot za železo ali aluminij. Tudi sicer baker na trgu dosega dokaj visoke cene, zato se ga vsekakor izplača ponuditi v odkup. Baker boste našli v najrazličnejših kablih (napeljave), elektromagnetnih motorjih, ceveh in še kje. Baker je zelo uporaben in kot tak zelo zaželena kovina za recikliranje.

Ker so odpadne kovine dandanes iz več razlogov precej iskane, se najdejo tudi posamezniki, ki si na ta način obetajo hiter zaslužek. Zato svetujemo, da odkup zaupate podjetju, ki ima za to storitev vsa potrebna dovoljenja, ki slovi po svojih izkušnjah in strokovnosti. Takšno podjetje vam lahko ponudi najboljšo ceno, pri vsem skupaj pa je naravnost odlično tudi to, vam (konkretno mi) nudimo takojšnje izplačilo na TRR ali v gotovini.

Mnogi odpadne kovine najraje odpeljejo na deponijo, pri čemer morajo seveda sami kriti tudi stroške prevoza, da ne govorimo o izgubljenem času, ki bi ga lahko pametno porabili kako drugače. Če se odločite za odkup kovin pri nas, pa vse uredimo mi, saj pridemo na ogled na želeno lokacijo, plačilo uredimo na licu mesta, surovino pa tudi odpeljemo. Vse, kar morate narediti vi, je, da nas kontaktirate in odpadne kovine pripravite do te mere, da nam je omogočen ogled.

Naredite korak naprej

Vse bolj se zavedamo pomena ohranjanja okolja, pri čemer je na vsakem posamezniku, da ravna odgovorno in čim bolj v skladu z naravnimi zakonitostmi. Res je, vsak od nas lahko vsak dan naredi nekaj za boljši jutri, če stopimo skupaj, pa lahko premikamo gore.

Dovolite, da vam pri tem pomagamo. Skupaj lahko poskrbimo za res smiselno ravnanje z odpadnimi surovinami, kar pomeni, da jih v kar največji meri recikliramo in tako zagotovimo njihovo ponovno uporabo.

Odkup kovin je torej res dobrodošel, kadar bi se želeli znebiti kakršnih koli kovinskih ostankov, zato se zavedajte, da lahko na ta način tudi vi naredite veliko dobrega za naše okolje in potomce.

odkup kovin

Pogosta vprašanja in odgovori

Seveda, še posebej, če imate na voljo večje količine materiala, ki bi se ga radi znebili. Ko pridemo na ogled, postavimo ceno za odkup, material varno naložimo na naše vozilo in ga odpeljemo. V kolikor imate na voljo le manjše količine materiala, pa nam ga seveda lahko pripeljete tudi sami. Tudi v tem primeru bomo vse dorekli in plačali hitro, tako da se pri nas ne boste zamudili predolgo.

Nekega standardiziranega cenika za odpadne kovine ni, saj se te med seboj močno razlikujejo, poleg tega cene na trgu nihajo zelo hitro, lahko tudi dnevno. Cena se določi sproti, ob ogledu, ko ugotavljamo, kakšna je neka kovina, kako je čista, ali ima morda kakšne primesi, ali je zarjavela, morda oksidirana. Res veliko dejavnikov vpliva na cenik, je pa res tudi, da bomo za nekatere kovine, na primer baker, odšteli več kot za kakšno drugo.

V našem podjetju odkup kovin poteka res obsežno, kar pomeni, da odkupujemo najrazličnejše kovine in njihove ostanke, na primer baker, železo, jeklo, svinec, aluminij, medenino, lotimo se tudi kablov, nerjavečega jekla, cinka in še česa. Ne odkupujemo pa le nekih velikih kosov, cevi in palic, temveč tudi ostružke, profile, ulitke, platišča, svedre, žagine liste, rezkarje, celo hladilnike in druge naprave ter pripomočke, za katere morda ne bi rekli, da so sploh lahko predmet odkupa.

4/5 - (4 votes)
Odkup kablov - povpraševanje

Podatki o materialu

Kateri material bi želeli prodati?